S E O

Diverse metode pentru a obtine backlink-uri

Backlink-urile sunt principalul factor care influenteaza direct pozitia in rezultatele cautarii si asta pentru ca un website este apreciat foarte mult in functie de numarul de backlink-uri care trimit catre acesta dar mai ales de calitatea si provenienta acestora.

Backlink-uri de calitate

Cred ca la un moment dat, fiecare dintre noi a incercat sa obtina o pozitie cat mai ridicata in cautari si probabil multi ati si incercat sa va optimizati singuri blogul sau ati apelat la diversele servicii de optimizare care se gasesc tot mai des pe internet.

Fie ca ati incercat singuri sau ati apelat la diverse serivicii de optimizare ,cu totii stim ca importanta backlink-urilor joaca un rol majoritar in optimizarea unui site/blog si ca aceste backlink-uri influenteaza pozitionarea in cautari pe marile motoare de cautare.


Secretul unui trafic de calitate

Visul oricarui bloger este un trafic cat mai mare dar mai ales vizitatorii targetati care sa revina mereu pentru a citi noile articole sau sa se aboneze la postarile voastre.


Secretele unui articol de succes   

Continutul unui blog este cheia succesului acestuia iar cum continutul este reprezentat de articolele scrise aceste articole influenteaza prin calitatea lor pozitiv sau negativ imaginea si stilul unui blog.

Fiecare blogger are un stil aparte de a scrie si multi dintre vizitatori sunt atrasi mai mult prin acest stil prin care blogger-ul prezinta informatiile dar idea de baza care sta la baza unor articole de success este informatia pe care o prezinta, aspectul si felul in care este optimizat intr-un mod cat mai putin deranjant iar cuvintele cheie sa fie incluse intr-un mod cat mai subtil.