sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Castiga bani online din traduceri

Castiga bani online din traduceri


Cu totii cred ca ati folosit macar odata un dictionar online pentru traducerea unui text de pe internet si ati observat ca aceste dictionare online nu se pot compara cu traducerea facuta personal de catre un bun traducator.

In acest caz cele mai avantajate sunt persoanele care stiu una sau mai multe limbi straine si care nu sunt licentiate dar vor doar sa incerce macar sa castige bani in timpul liber.


In fiecare zi sute de persoane platesc bani buni pentru ca au nevoie de traduceri cat mai exacte si corecte din punct de vedere gramatical ceea ce un dictionar online nu va poate oferi.


Aici intervin site-urile online care fac legatura intre acele persoane care platesc pentru o traducere de calitate si persoanele care stiu cateva limbi straine si sunt dispuse sa traduca diverse articole, documente sau de ce nu chiar si carti, in schimbul unui sume de bani

Nu este nevoie sa fiti un traducator licentiat sau sa platiti vreo taxa anume pentru a va inscrie pe un astfel de site, iar traducerile vi le puteti alege singuri in functie de cunostintele pe care le aveti si bineinteles daca pretul oferit considerati ca este destul de bun.

Aceasta este o oportunitate de a castiga bani online in timpul liber fara sa fiti nevoiti sa platiti taxe asemeni firmelor de traduceri sau fara a fi un traducator licentiat si mai ales inscrierea pe astfel de site-uri care va platesc pentru traducerile facute este gratuita.

Am incercat sa fac o lista cu astfel de site-uri pentru cei care vor sa incerce sa castige prin acest mod tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti un cont gratuit sa va completati profilul si sa va apucati de tradus.

Inscrie-te







Sper ca acest material sa va fie util si va doresc mult success la tradus iar daca considerati ca acest articol poate fi folositor si altor persoane nu ezitati sa dati linkul mai departe.



Multumesc ca vizitati acest blog si va astept sa reveniti pentru noile postari de pe Money Club.

4 comentarii:

  1. E interesant ce spui insa e foarte periculos ca orice neavenit sa inceapa sa se creada traducator doar pentru are sensatia ca stie ceva cuvinte si putina gramatica ...
    e o meserie atat de complexa incat mi se pare neprofesionist ca toti neinstruitii sa mai ia si bani pentru cine stie ce aberatii ...

    stiu ca e o lume libera, insa trebuie avut in vedere profesionalismul fiecaruia ( indiferent de studii ) si mai ales constinciozitatea lucrului bine facut ...

    respect si numai bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde pot gasi lista site-urilor respective?
    Multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Ruthal Nu va castiga orice neavenit bani prin aceasta metoda pentru simplul fapt ca pe site-urile de acest gen de obicei se completeaza un profil pe care se poate si uploada poza unei diplome de licenta sau altele.
    Nu este probabil nici singurul care va licita pentru un proiect asa ca sansele ca cineva sa aleaga un traducator mai slab sunt mici.
    In cazul in care totusi se intampla asta el nu va primii banii si se pot acorda de obicei calificative, recomandari sau pot fi chiar reclamati.
    Periodic persoanele de acest gen sunt verificate si eliminate de pe site-uri.
    Aceasta este doar o sansa pentru cineva care cunoaste multe limbi straine sa castige bani de buzunar in timpul liber iar pentru persoanele licentiate cred ca poate fi considerat si un job de timp liber.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Andreea Lista cu astfel de site-uri este greu de gasit pe internet..
    In general listele de pe internet cu orice tipuri de site-uri nu sunt demne de a fi luate in seama pentru ca periodic apar si dispar site-uri si acele liste nu sunt periodic verificate daca mai sunt sau nu valabile si nimeni nu va poate garanta seriozitatea vreunui site.
    Stii e o vorba care spune ca dupa ce toata lumea stie de existenta comorii aceasta isi schimba locul..oare de ce?

    RăspundețiȘtergere