vineri, 25 noiembrie 2011

Castiga bani online din sondaje de opinie platite

Sondajele de opinie reprezinta o oportunitate pentru cei care au cateva minute libere zilnic si vor sa dedice acest timp pentru a castiga bani pe internet.
Multe firme de renume investesc foarte multi bani pentru a afla parerea publicului despre un produs care urmeaza sa fie lansat si ceea ce doresc consumatorii.In acest fel ei incearca sa imbunatateasca produsele conform cererii de piata si astfel isi sporesc vanzarile.

Avantajele de a participa la un astfel de program sunt ca in primul rand puteti sa va spuneti parerea libera si in acest fel produsele lansate vor tine cont de cerintele voastre si in plus castigati si cativa dolari pe sondaj sa nu mai zic de faptul ca aveti ocazia sa testati si aflati despre produse care inca nu au aparut pe piata.

Castigurile pentru aceste sondaje sunt cuprinse de obicei intre 1-25 $ acest pret difera in functie de :
- timpul necesar pentru a raspunde la intrebarile sondajului
- tipul sondajului si domeniul din care face parte
- tipul de companie si tara din care provine aceasta precum si bugetul alocat pentru astfel de sondaje

Nivelul cerintelor nu este mare intrebarile sunt puse de obicei in engleza iar raspunsurile se fac de obicei prin bifarea unor raspunsuri deja prestabilite de ei, voi veti alege doar ce preferati dintre variantele oferite.
Pentru a va putea apuca sa completati aceste sondaje este nevoie sa va inscrieti gratuit pe site-uri specializate care fac legatura intre marile companii ce ofera o anumita suma de bani pentru un numar de sondaje si consumatorii adica voi cei care veti completa aceste sondaje online.

Exista foarte multe astfel de site-uri care ofera bani pentru completarea de sondaje insa fiecare site are propriile reguli astfel incat unele dintre ele platesc nu mai dupa ce veti atinge o suma minima de plata, altele au foarte putine sondaje online.

Cu ajutorul acestor site-uri veti fi anuntat prin intermediul unui email de fiecare data cand apare un sondaj nou si astfel puteti participa doar la care dintre ele doriti. Puteti completa aceste sondaje oricand doriti insa va rog sa tineti cont de faptul ca aceste sondaje expira dupa o anumita perioda de timp sau sunt valabile doar pentru un numar de utilizatori desi ele sunt trimise tuturor persoane al caror profil se potriveste cu tipul de sondaj iar odata ce se completeaza acel numar de opinii dorite sondajul expira.
Sfatul meu este sa va completati profilul cat mai complet si corect in asa fel incat aceste site-uri vor stii sa va trimita sondajele in functie de preferintele voastre, domeniul din care preferati etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu