vineri, 25 noiembrie 2011

Castiga bani online din programele de afiliere

Sistemul de afiliere este un program foarte bun si avantajos pentru ambele parti atat pentru afiliat care trimite potentiali clienti catre diverse firme, magazine cat si pentru site-urile afiliate care prin sporirea numarului de vizitatori adusi de catre afiliat isi maresc semnificativ sansele de a-si vinde produsul.

In calitate de afiliat tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii intr-un program de afiliere si sa promovezi produsele diverselor site-uri prin intermediul blogului/site-ului personal.

Odata cu inscrierea in program ti se ofera la dispozitie de catre fiecare site afiliat diverse metode de promovare bannere, linkuri etc.Tot ce trebuie sa faci este sa postezi aceste bannere sau linkuri pe blogul/site-ul tau pentru a directiona vizitatorii catre site-ul afiliat.

Comisioanele difera de la site la site si fiecare site afiliat are regulile lui astfel ca am clasificat aceste programe de afiliere dupa 3 moduri :

Pay per Click sau PPC

Sunt acele programe care te platesc pentru fiecare vizitator trimis de pe linkul sau banner-ul tau indiferent ca acesta cumpara sau nu vreun produs.


Pay per Lead denumite si PPL

Sunt programe prin care esti platit doar daca vizitatorul trimis de tine catre site se inscrie in baza de date.Trimiterea se face printr-o legatura link sau banner care este pusa la dispozitie de catre site-ul afiliat.
Pay per Sale sau PPS
In aceste programe vei fi platit doar daca acei vizitatori trimisi de catre tine catre site-ul afiliat cumpara un produs.
Sfatul meu indiferent de ce program de afiliere preferi si cum vrei sa fii platit per click, per lead, sau per sale este sa alegi produsule care doresti sa le promovezi in functie si de domeniul blog/site-ului tau personal.Pentru ca altfel gandeste-te ca un vizitator care intra pe blog/site-ul tau sa caute spre exemplu produse naturiste este foarte putin probabil ca el sa intre sa vada un produs electrocasnic.

Daca doriti sa va inscrieti intr-un program de afiliere cautati pe Google programe de afiliere si cu siguranta veti gasi o multime de astfel de programe.




Daca doriti puteti sa va abonati gratuit la postarile Money Club pentru a fi informat cu privire la noile postari care vor aparea.
Mult succes in a castiga bani online si va astept sa reveniti pe Money Club pentru a citi si si alte postari interesante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu